14 Temmuz 2010 Çarşamba

Gossip Girl 4. Sezon Haberleri

Gossip Girl 4. Sezon



Gossip Girl çekimleri Paris'te devam ederken, set fotoğraflarını bloglardan ve magazinlerden takip ediyorsunuzdur. Yeni sezonda Blair Waldorf - Serena Van Der Woodsen ikilisi Paris sokaklarını en yeni kostümleri ve yakışıklılarla birlikte arşınlarken Chuck Bass, Clemence Poesy ile öpüşürken görüntülenmiş. Dan Humprey ve Vanessa Abrams ise bir bebekle New York şehri sokaklarında yakalanmışlar. Bugünlük Gossip Girl haberlerimiz bu kadar, Kurbağa Prensesler, dünyada bir yerlerden bildirdi :)
[instyle]

5 yorum:

  1. Ozledim Gossip Girl'u ama simdi de Pretty Little Liars'im var:)))
    Clemence Poesy cok hos.

    YanıtlaSil
  2. Clemence Poesy ne kadar değişmiş, maalesef yüzündeki değişim olumsuz yönde olmuş bence... Dan ve Vanessa ve bebek?! Bu arada türk versiyonunu izledin mi çok komikti:))

    YanıtlaSil
  3. @pelininstyle, Pretty Little Liars nasıl, ne hakkında? Hiç duymadım sanırım. Clemence Poesy hoş ama, değişim konusunda Aslı'ya katılmamak elde değil.

    YanıtlaSil
  4. @Aslı, katılıyorum, önceki postlarda yayınladığım makyaksız bir fotoğrafı vardı, orda daha kötü maalesef. Spoiler olsun istemedim, 3 sezonun son bölümüyle ilgili o bebek, sanırım izlememişsin, daha fazla ayrıntı vermeyim :) Evet, "Küçük Sırlar" tam bir facia, tamam çakmadır ama daha izlenebilir bir uyarlama bekliyordum şahsen :/ Esas kızlar, kostümler, diksiyon sorunlu esas oğlanlar... çok gözüme battı benim :)

    YanıtlaSil
  5. Canim Pretty Little Liars cok hos bir dizi yeni basladi. diziport.com'da bulabilirsin.
    Gossip Girl tarzi ama entrika vs daha ilginc biraz korkutucu olaylar da var. Desperate Housewives izlediysen o tarz ilginc olaylar oluyor. daha altinci bolumde yakala derim valla:)

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında fikirlerinizi paylaşın!