3 Temmuz 2010 Cumartesi

Strawberry Alışverişi

En az bir online alışveriş geçmişini yazmayan bayanlara blogger denilmiyormuş :) Şaka bir yana, strawberrynet.com, forever21, asos, gojane, urbanog gibi diğer birçok yabancı alışveriş sitelerinden bayan bloggerlar sayesinde haberimiz olduğu inkar edilemez, fena da olmuyor hani :) Sipariş nedenim ürünlerden ziyade merak, ürünler de fena sayılmaz ama :) Loreal Bare Naturale setini bir süre önce görmüştüm ama takmamıştım. Mineral makyaj hakkında mughetto nun yazılarını okuduktan ve daha önce sipariş verenlerin yazılarıyla (araştıran ve aslı) içimi rahatlattıktan sonra sonunda bir sipariş verdim. Hazır sipariş vermişken de bir ürün daha deneyim diyerek loreal bifacil i ekledim sepete. (fiyatı çok uygun geldi bana) Online takip sisteminden gördüğüm kadarıyla dün akşam verdiğim siparişim paketlenmiş ve gönderilmiş(bu ne hız), merakla bekliyorum bakalım ne zaman gelecek...

L'Oreal Bare Naturale Kusursuz Başlangıç Seti
L'Oreal Bare Naturale Kusursuz Başlangıç Seti – No.456 Yumuşak Fildişi Koleksiyonu 3pcs
%42 indirimle 28 tl


Lancome Bi Facil Makyaj Temizleyici
Lancome Bi Facil Makyaj Temizleyici İkili Paket ( Seyahat Boyu ) 2x50ml/1.7oz
19.50 tl (ilk 20 özel ürün bölümünden)

2 yorum:

  1. Ben hala severek kullanıyorum l'oreal setimi, umarım sen de memnun kalırsın:) Bi facilllere ben de baktım ama boyları çoook küçük gibi geldi bana, o yüzden ve ihtiyacım da olmadığından cesaret edemedim almaya. Yine de tatile giderken çantaya atılabilecek boyutlarda ürünleri bulundurmakta fayda var.

    YanıtlaSil
  2. @Aslı, PTT kargo sağolsun henüz gelmedi, umarım memnun kalırım :) bi facil toplamda 100 ml ve 20 tl, piyasada da 125 ml 70 tl ye satılıyorken kaçırılmayacak bir üründü bence, seyahat boyu olması da avantajı hakikaten.

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında fikirlerinizi paylaşın!