25 Aralık 2010 Cumartesi

Bioderma Sensibio H2O ve eczanemizde.com


bioderma sensibio h2o

Makyajçantam sayesinde haberdar olduğum bu makyaj temizleyicisinin kampanyada olduğunu da yine ondan öğrendim. İnternette Bioderma satan birçok sitede kampanyayı (500 ml alana 500 ml bedava) uygulamadıklarını gördükten sonra tesadüfen bulduğum eczanemizde.com'dan hemen aldım. Eczanemizde.com ürün çeşitliliği oldukça fazla olan bir site, sipariş verdiğim ertesi gün kargom elimdeydi. Tereddütte kalanlara öneririm, ben memnun kaldım.

Ürüne gelecek olursak, Makyaj Çantam'ın burada bahsettiği gibi hassas ciltliler için özel olarak geliştirilmiş bir ürün. Gözde ve tüm yüzde kullanılabiliyor, ben pek cilt makyajı yapmadığım için genellikle gözümde kullanıyorum. Kullanan herkesin yorumunu okuduktan sonra çok klişe bulmakta serbestsiniz; ama ben bu ürünü çok beğendim :) Belirtmem gerekir ki, göz makyaj temizleyicisinde sırayla Avon, Neutrogena, Bi-Facil kullanan bir hassas göz olarak memnun kaldım.

Avon'u tavsiye etmem, gözü inanılmaz yakıyor ve makyajı resmen kazımak zorunda kalıyorsunuz. Neutrogena ve Bi-Facil -sanırım pudralı denilen- çift fazla ürünler. Kullandıktan sonra gözünüzü suyla yıkamanız öneriliyor. Sonuç güzel ancak hassas ciltliler için biraz da olsa yanma hissetmeniz kaçınılmaz. Neutrogena'nın gözde bıraktığı yağlı his ve performansına karşın Bi-Facil daha başarılı. (Yağlı bir kalıntı Bi-Facil'de de oluyor ama rahatsız edici derecede değil.)

bioderma sensibio h2o
Sensibio H2o kokusuz ve kalıntı bırakmayan bir ürün, yine de gözde kullanımının ardından suyla yıkamanız öneriliyor. Dolayısıyla gözünüzü suyla siliyormuşsunuz izlenimi veriyor ama sonuç başarılı. Gözünüzü tahriş etmeden temizleyebilmeniz mümkün. Ayrıca söylememe gerek var mı bilmiyorum, makyaj temizleyicilerin 125 ml ambalajlarda satıldığını düşünürsek 500 ml dev gibi bir şişe. Üstelik aynı boyutta ikincisi de hediye. Sonuç olarak elinizde yıllar boyu kullanabileceğiniz (benimkilerin raf ömrü 2013e kadar:) ), hadi abartmazsak yıl boyunca kullanabileceğiniz 1lt kadar temizleyici mevcut. (Bu arada diğer şişeyi satmak/hediye etmek arasında kararsızım, çok da mağdurum:)) Ödediğiniz miktar ise 49 lira...

Not: Blog sahibesi tavsiyesidir, tamamen kişisel imkanlarla alınmış ve yorumlanmıştır. Bu noktada biz hanımlar sevdiğimiz ürünün tanıtımını yapmada hayli başarılıyızdır, bilirsiniz :)

5 yorum:

  1. ben nivea'nın suya dayanıklı göz ve dudak makyaj temizliyicisini kullanıyorum ve çok memnunum kremsi yapıya sahip olması benı daha cok cezbediyor ayrıca fiyatıda çok uygun tavsiye ederimm:)

    YanıtlaSil
  2. denenecekler listemde ilk sırada "Clinique Take The Day Off Makeup Remover" var, Nivea'yı da ekledim :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. www.eczanemizde.com sitesini şiddetle bden taviye ederim.

    Uzun süredir bu işi yapıyorlar. Ve paradan ziyade müşteri memnuniyeti ön planda..

    YanıtlaSil
  4. Ben de Bioderma'nın Sébium H2O'sunu kullanıyorum, ondan da çok memnunum...

    YanıtlaSil
  5. Sebium serisi yağlı ciltler için olan seri yanlış bilmiyorsam. Sensibio serisinin temizleyici ve nemlendiricisini denemeyi düşünüyorum ben de, bu aralar Bioderma'dan memnun olmayan yok gibi :)

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında fikirlerinizi paylaşın!