3 Haziran 2010 Perşembe

Hollywood un Yıldızı Parlayan Gençleri

Hollywood Genç Yıldızlar

Gossip Girl Oyuncuları



Bu, aslında Vanity Fair dergisinin 2008 Ağustos sayısında yayınladığı bir haber. Haberi 2010 da da ilginç kılan nedir peki? Kristin Stewart ve Gossip Girl oyuncuları Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen, Ed Westwick, Jessica Szohr. Evet yanlış okumadınız, Twilight çekimlerinden önce Kristin Stewart ve her biri birer stil ikonu olmadan önce Gossip Girl oyuncuları var bu haberde :)
  • Kristin Stewart ( fotoğraftaki Kristin 2 diil, en az 5 yıl önceden gibi :)) 2008 yılında henüz e-mail adresi olmadığını ve erkek arkadaşının Michael Angarano olduğunu söylemiş, ilginç :)
  • Penn Badgley nin hayali, Iron Man 2 de Robert Downey Jr ile oynamak (üzgünüz, olmadı:)). Blade:Trinity filminden Parker Posey yi çok seksi buluyor. (Kendisi şu sıralar rol arkadaşı Blake Lively ile birlikte.)
  • Jessica Szohr (Vanessa Abrams), Rock Band'in büyük hayranı. Bateri çalmaktan karpal tünel sendromuna yakalanmış.
  • Ed Westwick (Chuck Bass), favori yıldızı Jude Law ile birlikte çalışmayı çok istiyor. Ed in de diğer arkadaşları Taylor Momsen ve Leighton Meester gibi bir müzik grubu var.
  • Taylor Momsen (Jenny Humphrey) ın vücudunun ilginç bir yapısı var. Uzun boylu ama boyunun neredeyse dörtte üçünü bacakları oluşturuyor. (evet, bunu kendisi söylemiş. bizim kuruntumuz olmadığı kesinleşti. :)) Garbage, Paramore ve Britney Spears hayranı. (Son yıllarda tanınmaz hale gelen Britney Spears ın halen hayranı mıdır acaba:))


Haberin tamamına bu adresten ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. gossip girl ne çok genç çıkardı
    hepsi başarılı olacak gibi gözüküyor

    YanıtlaSil

Yazılar hakkında fikirlerinizi paylaşın!